Täyden palvelun Crossfit-sali Porvoossa

No one ever drowned

in sweat

Ravitsemusvalmennus

Ravitsemusvalmennus ohjaa sinua ruokavalion keinoin kohti tavoitteitasi. Oli tavoitteenasi sitten suorityskyvyn lisääminen, palautumisen ja jaksamisen tukeminen, painonhallinta tai jonkin ravitsemukseen liittyvän pulman ratkaiseminen, ohjaus toteutetaan aina sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Näin voimme löytää juuri sinun elämäntilanteeseesi soveltuvia ratkaisuja. Ravitsemusvalmennuksesta et tule saamaan tiukkaa sääntölistaa tai elämää hankaloittavia kaavamaisia suunnitelmia vaan kuuntelua, tukea sekä konkreettisia vinkkejä ja työkaluja pysyvien muutosten tekemiseen.

Tervetuloa ravitsemusvalmennukseen etsimään sinulle sopiva tapa syödä!

Palvelut:

Ravitsemus liikunnan tukena -paketti

Onko tavoitteenasi lisätä toistokestävyyttäsi, kehittää voimaominaisuuksiasi tai varmistaa, että ruokavaliosi tukee liikunnallista elämäntapaasi ja edesauttaa palautumistasi? Moni aktiiviliikkuja syö tietämättään aivan liian vähän, mikä näkyy hitaampana kehityksenä ja heikompana palautumisena. Riittävään ravitsemukseen panostaminen onkin siten monen liikkujan kohdalla ratkaisu harjoittelun nousujohteisuuden lisäämiseen. Ravitsemus liikunnan tukena -paketti on tarkoitettu jokaiselle crossfitin tai jonkin muun lajin harrastajalle, joka haluaa kehittää harjoittelun tuloksellisuutta sekä tukea hyvää palautumista.

Pakettiin sisältyy:
– 4 ohjauskertaa (1×60 min kartoituskäynti sekä 3×45 min seurantakäyntiä)
– 2 ruokapäiväkirja-analyysiä sekä kirjalliset kommentit ruokapäiväkirjoista
– Kirjallinen ohjausmateriaali
Kesto: 5 kk
Hinta: 390 €

Pysyvä painonhallinta -paketti

Ovatko erilaiset pikadieetit, painon jojoilu sekä lukemattomat ”nyt otan itseäni niskasta kiinni” -ajatukset tuttuja? Mitä jos tällä kertaa lähestyisit painonhallintaa ja elintapamuutoksia sillä ajatuksella, että ne voisivat kantaa läpi loppuelämän? Pysyvä painonhallinta -paketissa ei keskitytä ainoastaan ruokavalioon, vaan myös syömiseen vaikuttaviin tilanteisiin, ajatuksiin ja tunteisiin, jotta pysyvät muutokset elintavoissa ja niihin suhtautumisessa olisivat mahdollisia.

Pakettiin sisältyy:
– 4 ohjauskertaa (1×60 min ensitapaaminen ja 3×45 min seurantakäyntiä)
– Kirjallinen ohjausmateriaali
– Toiveidesi ja tarpeidesi mukaan pakettiin voidaan sisällyttää myös tarkka ruokapäiväkirja-analyysi.
Kesto: 5 kk
Hinta: 320 € / (ruokapäiväkirja-analyysin kanssa 355 €)

Eloa arkeen -paketti

Onko arkesi kuormittavaa esimerkiksi töiden, opiskelun, perhe-elämän, kodin pyörittämisen sekä treenien myllerryksessä? Tai kamppailetko kenties normaalia elämää hankaloittavien vatsaoireiden tai jatkuvan väsymyksen kanssa? Tuntuuko, että kuormittavassa arjessa monipuolisen ruokailun toteuttaminen on haastavaa? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä, tartu Eloa arkeen -pakettiin ja tue jaksamistasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ravitsemuksen keinoin. Ravitsemusvalmentajan vastaanotolla saat käytännön vinkkejä ruokailujen toteuttamiseen. Parempi jaksaminen arjessa vaikuttaa niin mielialaan, työhyvinvointiin kuin treenien tuloksiinkin.

Pakettiin sisältyy:
– 3 ohjauskertaa (1 x 60 min ensitapaaminen ja 2×45 min seurantakäyntiä)
– Kirjallinen ohjausmateriaali
– Toiveidesi ja tarpeidesi mukaan pakettiin voidaan sisällyttää myös ruokapäiväkirja-analyysi
Kesto: 4 kk
Hinta: 245 € / (ruokapäiväkirja-analyysin kanssa 280 €)

Urheilijan ravitsemus -paketti

Tämä paketti soveltuu sinulle, mikäli urheilet lajisi parissa tavoitteellisesti. Riittävä ravitsemus on välttämätön osa urheilijan työkalupakkia, kun tavoitteena on järkevän ja kehittymistä tukevan kokonaisuuden luominen. Urheilijan ravitsemusvalmennus räätälöidään urheilijan yksilöllisten haastekohtien ja tavoitteiden mukaisesti. Valmennuksen tavoitteena voi olla esimerkiksi ravitsemuksen optimointi eri harjoittelujaksojen tavoitteita tukevaksi, harjoittelua haittaavien vatsaoireiden hallinta tai ylikuormituksen ja loukkaantumisten ennaltaehkäisy.

Pakettiin sisältyy:
– 4 ohjauskertaa (1×60 min kartoitus- ja suunnittelukäynti ja 3×45 min seurantakäyntiä)
– 2 ruokapäiväkirja-analyysiä sekä kirjalliset kommentit ruokapäiväkirjoista
– Viikoittainen viestiyhteydenpito
– Kirjallinen ohjausmateriaali
Kesto: 5 kk
Hinta: 490 €

Yksittäinen ohjauskerta 110 € (60 minuuttia)

Etkö löytänyt kaipaamaasi ravitsemuspakettia? Ota Tiiaan yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle tarpeitasi
vastaava kokonaisuus!

Tiia Vuorenmaa
puh. 045 111 8442
sähköposti: [email protected]