Täyden palvelun Crossfit-sali Porvoossa

No one ever drowned

in sweat

Sali ja säännöt

 1. Tule tunnille ajoissa …oikeasti! Tämä tarkoittaa sitä että olet valmis aloittamaan treenin aikataulun mukaisesti.
 2. Muista treenikorttisi. Myös kun lähdet salilta. Ilman korttia treenaamaan tulevat maksavat kertamaksun 15€. Ei poikkeuksia.
 3. Kuuntele valmentajaa. Kun valmentaja antaa ohjeita, toimi niiden mukaan – ilman valitusta, asennetta, tai viivyttelyä. Rohkaisemme myös muiden Atleettien kannustamiseen, mutta jätä tekniikan opettaminen ja valmentaminen valmentajille. Jätä valmentajalle rauha opettaa. Valmentajan päälle puhuminen ei ole vain hyvin epäkohteliasta, vaan on omiaan estämään kanssatreenajiesi mahdollisuudet oppia.
 4. Älä koskaan tiputa tai heitä tyhjiä tankoja, kahvakuulia tai kovia kiekkoja. Bumper platet ovat ainoita mitkä kestävät rajua käsittelyä.
 5. Siivoa jälkesi. Laita käyttämäsi välineet omille paikoilleen käytön jälkeen. Pyyhi myös mahdolliset hiki-, veri-, oksennus- ja kyyneltahrasi. Pätee myös WC- käyttäytymiseen.
 6. Jätä egosi ovelle. CrossFitilla on paha tapa tuhota se.
 7. Älä jätä aivojasi ovelle. Jokainen Atleetti on itse vastuussa omasta turvallisuudestaan, terveydestään ja treenistään. Treenin skaalaaminen tarpeen vaatiessa on merkki älykkyydestä, ei heikkoudesta. Tee se ensin oikein, sitten isommilla painoilla, vaativammin, nopeammin, jne. Pyri oman treenisi jälkeen pyörtymään sivummalle, turvalliselle alueelle.
 8. Älä huijaa. CrossFittaajien keskuudessa ei ole olemassa häpeällisempää tyyppiä kuin Huijaaja. Jos et halua tai pysty tekemään määrättyjä täysiä liikeratoja/ matkaa/ toistoja/ liikkeitä/ painoja/ aikoja, sano siitä ja skaalaa se! Älä ota kunniaa määrättynä tehdystä WODista jos et ansaitse sitä.
 9. Tee töitä. Kunnioitamme kovaa työtä, piste. Ei ole mitään väliä kuinka paljon joudut skaalaamaan tai kuinka kauan treenisi kestää, kunhan annat sille kaikkesi.
 10. Kunnioita muita. On ihan sallittua kiroilla, ähistä, murista ja huutaa treenin aikana. Muista kuitenkin, että on olemassa sellaistakin kuin liian kovaäänistä, vihaista, loukkaavaa, epäkohteliasta tai ällöttävää toimintaa.
 11. Pidä hauskaa. Emme ole armeija tai Boot Camp.
 12. Omien treenien tekeminen on sallittua, mutta ohjattujen tuntien aikana omat treenit tehdään vapaaharjoittelualueella ja rigi jätetään tunnilla olijoille. Sama pätee välineisiin, jos tunnilla tarvitaan kaikki välineet, ne ovat ensisijaisesti aina ohjatulla tunnilla olijoiden käytössä.
 13. Jotta kaikkien treeni sujuisi turvallisesti, niin pitäkää riittävä hajurako ihmisiin jotka ovat nostamassa, hyppäämässä tai muuten tekemässä treeniä.
 14. Kun treeneissä on paljon porukkaa, niin laitetaan välineet wodia varten vasta, kun kaikki on tehnyt voima/taito treenin loppuun.
 15. Laitetaan omat varusteet paikoilleen, kun suurin osa porukasta on tehnyt wodin valmiiksi. Kaikilla on rauha treenata, eikä tarvitse väistellä lentäviä raajoja/tavaroita/ihmisiä/käpyjä/oravia tai mitään muutakaan :D.