Täyden palvelun Crossfit-sali Porvoossa

Hard work

makes you happy

Kurssit ja ryhmät

WOD, CrossFit WOD, eli päivän harjoitus. Tehokas ja monipuolinen tunti, joka sisältää kaiken tarvittavan, hyvää kuntoon pääsemiseksi. Yleensä pituudeltaan 60 min, Sisältää alkulämmittelyn, Voima/taito harjoituksen, Sykettä nostavan hapenotto- ja verenkierto elimistöä kuormittavan harjoituksen ja loppuverryttelyn. WOD tunnit sisältävät yleensä 8-16 viikkoakestävän voima tai taito progression, jossa tavoitteena on esimerkiksi tehdä teistä vahvempia kyykkääjiä tai opettaa hallitsemaan kehoa, vaikeammissa voimisteluliikkeissä, kuten käsinseisonta tai erilaiset leuanvedon variaatiot. Viikko kalenterista näkyy karkeasti, että mitä minäkin päivänä tehdään. Joka torstai harjoitellaan peruskestävyyttä, monipuolisella harjoittuksella, joka usein sisältää mm. hölkkää, pyöräilyä ja soutua.

REMPPARYHMÄ

Sopii ikääntyneille, liikuntaharrastuksen aloittaville ja kuntoutujille. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään voimaharjoittelua maltillisella kuormalla ja intensiteetillä. Totutetaan lihaksia ja niveliä liikkeisiin ja vahvistetaan tukilihaksia, tarvittaessa liikkeet puretaan riittäviin pieniin osioihin. Harjoitellaan myös liike- ja asentohallintaa, sekä koordinaatiota.

Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 19.00 – 20.00

EASY WOD, 45 min harjoitus, joka sisältää alkulämmittelyn, sykettä nostavan ja kuntoa parantavan harjoituksen, sekä loppu verryttelyn. EASY WOD eroaa normaalista Wodista niin, että siellä ei käytetä levytankoa, eikä tehdä vaikeampia kehonpainoliikkeitä. Kaikki tunnit ovat ohjattuja eikä osallistujien tarvitse välttämättä käydä CrossFit-alkeiskurssia, vaikka sen käyminen suositeltavaa onkin. Kiireisille ihmisille, jotka haluavat pari kertaa viikossa, kunnon hikijumpan. Tämäkin tunti skaalaataan, jokaisen kuntotasolle sopivaksi eli jos pystyt omin jaloin kävelemään salille on aloitustasosi riittävä.

RATSASTAJIEN OHEISHARJOITTELU

Ratsastajien oheisharjoittelu tiistaisin klo 19-20. Riippumatta minkä seuran jäsen olet, millä tallilla käyt tai minkä tasoinen ratsastaja olet, niin ryhmään voi liittyä paikkojen vapautuessa. Tämä kurssin osalta vapaista paikoista voi tiedustella Sarilta puh: 0400 705 100

PAINONNOSTO, tällä tunnilla harjoitellaan Tempausta ja rinnalle vetoa, sekä työntöä. Harjoitukset kiertävät niin, että kolmena kertana tehdään tempausta ja siitä seuraavat kolme harjoitusta on rinnallevetoa ja työntöä. Harjoitus sisältää tangolla tehtävän alkulämmittely, päivän pääliikkeen, pääliikkeen osaharjoitteen, jonka jälkeen tehdään apuliikkeet, jotka sisältävät aina jonkin kyykkyvariaation, ylä-/keskivartaloa vahvistavan harjoitteen ja kimmoisuutta / ponnistusvoimaa lisäävän harjoitteen.

Erikoiskurssit ja tapahtumat, järjestämme myös erilaisia kursseja ja luentoja, esim. ravinnosta, levosta, kehonpainoharjoittelusta ja painonnostosta. Järjestämme myös erilaisia asiakastapahtumia, joissa pääsee esimerkiksi viettämään iltaa treenikavereiden kanssa. Näistä tulee aina erikseen infoa kotisivuille ja Face bookkiin.

Vapaa harjoittelu, salillamme on mahdollista treeanata myös omatoimisesti. Ohjattujen tuntien ulkopuolella käytössäsi on kattava valikoima voima- ja kuntoharjoitteluun suunniteltuja välineitä.


Kaikkien kurssien (paitsi ratsastajat) ilmoittautumiset: ville.aalto@veryblackstore.fi

Kurssit ja Ryhmät eivät vaadi CrossFit OnRampin käymistä.