Täyden palvelun Crossfit-sali Porvoossa

Hard work

makes you happy

Kurssit ja ryhmät

OPI NOSTAMAAN OIKEIN -kurssi

Kurssilla keskitytään olympianostoihin (tempaus ja rinnalleveto&työntö) ja niiden apuliikkeisiin. Jokaiselle kurssille otetaan kuusi osallistujaa, mikä mahdollistaa jokaiselle räätälöidyn harjoituksen omien voima- ja taitotasojen mukaan. Olitpa sitten aloittelija, joka kaipaa tekniikkaharjoittelua, harrastaja joka haluaa edistyä juuri näissä liikkeissä tai kokeneempi nostaja, joka on jäänyt tasannevaiheelle, niin tämä kurssi on juuri sinulle!

Harjoitukset keskiviikkoisin  ja perjantaisin klo 17.00 – 18.00
Kurssin hinta 100€ (8x)

Seuraava Opi nostamaan oikein -kurssi alkaa 9.2.2022.

REMPPARYHMÄ

Sopii ikääntyneille, liikuntaharrastuksen aloittaville ja kuntoutujille. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään voimaharjoittelua maltillisella kuormalla ja intensiteetillä. Totutetaan lihaksia ja niveliä liikkeisiin ja vahvistetaan tukilihaksia, tarvittaessa liikkeet puretaan riittäviin pieniin osioihin. Harjoitellaan myös liike- ja asentohallintaa, sekä koordinaatiota.

Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 19.00 – 20.00

RATSASTAJIEN OHEISHARJOITTELU

Ratsastajien oheisharjoittelu tiistaisin klo 19-20. Riippumatta minkä seuran jäsen olet, millä tallilla käyt tai minkä tasoinen ratsastaja olet, niin ryhmään voi liittyä paikkojen vapautuessa. Tämä kurssin osalta vapaista paikoista voi tiedustella Sarilta puh: 0400 705 100


Kaikkien kurssien (paitsi ratsastajat) ilmoittautumiset: ville.aalto@veryblackstore.fi

Kurssit ja Ryhmät eivät vaadi CrossFit OnRampin käymistä.